THE 2-MINUTE RULE FOR πολιτικο μαρκετινγκ

The 2-Minute Rule for πολιτικο μαρκετινγκ

The 2-Minute Rule for πολιτικο μαρκετινγκ

Blog Article

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας - Το γραπτό των πανελλαδικών εξετάσεων

Ο Πλεύρης κάνει προεκλογική εκστρατεία μέσω ΕΟΔΥ (εικόνες)

– Αξιολόγηση των διευθυντών του Δημοσίου από τους υπαλλήλους τους με ανωνυμοποιημένα ερωτηματολόγια.

Χαμένοι καθώς είναι στην εικονική ζωή που προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αγνοούν τις φυσικές επαφές. Στις φυσικές τους συναντήσεις, απορροφημένοι στο κινητό τους, δεν επικοινωνούν και δεν αλληλοεπιδρούν με την παρέα τους. Συνεπώς, χάνουν κάθε επαφή με την πραγματική τους ζωή. 

Υπάρχει πιθανή σύγκρουση μεταξύ των δικαιωμάτων έκφρασης των πολιτών και των δικαιωμάτων των δημοσιογράφων για ελευθεροτυπία και ανεξαρτησία; Πως μπορεί να εκδηλώνεται μια τέτοια αντίθεση;

Μη λαϊκίζετε. Στόχος σας είναι ο πολίτης να κατανοήσει το πλάνο σας και όχι να τον κουράσετε «πλατειάζοντας» σε θέματα που δεν τον ενδιαφέρουν. Πρέπει να θυμάστε ότι ο ψηφοφόρος θα βομβαρδιστεί με λόγους, κείμενα και συνθήματα από όλους τους αντιπάλους σας. Οπότε πρέπει να καταφέρετε να τους μείνετε ως κάτι το διαφορετικό, ως κάτι που αξίζει το στηρίξουν με την ψήφο τους.

• Εδάφη που είχαν αρχικά παραχωρηθεί στην Ελλάδα από την Οθωμανική Αυτοκρατορία ενσωματώθηκαν στη Δημοκρατία της Τουρκίας

“Στην πολιτική η επικοινωνία καθιστά δυνατή την ύπαρξη ‘κοινής γνώμης’, η οποία, όταν είναι οργανωμένη, συνιστά δημοκρατία” αλλά “οι ελεύθερες πολιτείες πρέπει να είναι μικρές” (Κούλεϋ Τ.

• Ποια ήταν τα προβλήματα που δημιούργησε η προέλαση του ελληνικού στρατού στο εσωτερικό της Μικράς Ασίας;

Το βιβλίο "Εισαγωγή στην πολιτική επικοινωνία" φιλοδοξεί να προσφέρει μια συνολική κριτική θεώρηση των σχέσεων που συνδέουν τη σύγχρονη πολιτική με τα ΜΜΕ και τους δημοκρατικούς θεσμούς χρησιμοποιώντας ως αφετηριακό παράδειγμα τη βρετανική περίπτωση, αλλά και με εκτεταμένες αναφορές σε άλλες σύγχρονες κοινωνίες. Ο συγγραφέας αναλύει τη here χρησιμοποίηση των ΜΜΕ από πολιτικά πρόσωπα όλων των κατηγοριών (κοινοβουλευτικούς, εκπροσώπους κομμάτων, συνδικαλιστές, ακόμη και τρομοκράτες), θέτοντας το ερώτημα κατά πόσο η πολιτική πράξη στη σύγχρονη κοινωνία του θεάματος και της γενικευμένης επικοινωνίας έχει όντως καταστεί μια θεατρική διαδικασία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

– Ενεργειακή Δημοκρατία, ενίσχυση των ενεργειακών κοινοτήτων, δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών για αυτοκατανάλωση.

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας - Το γραπτό των πανελλαδικών εξετάσεων

Τις δικές του προτάσεις σχετικά με το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά του πολιτικού συστήματος γενικότερα παρουσίασε ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Συγκριτική αποτίμηση στρατηγικών προσεγγίσεων σε διαφορετικά είδη ΜΜΕ: παγκόσμια, Ευρωπαϊκά, τοπικά.

Report this page